Πάμε για αυτοκινητάδα

  • Μυκήνες (54km): Στην μεγάλης ιστορικής σημασίας πόλη των Μυκηνών με τα ξεχωριστά αρχαιολογικά ευρήματα και τους εντυπωσιακούς θολωτούς τάφους μπορεί κανείς να φθάσει οδικώς μέσω του παραλιακού δρόμου που συνδέει το Γαλατά με την Επίδαυρο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 40 λεπτά.
  • Ναύπλιο: Στο ιστορικό Ναύπλιο που το καλοκαίρι είναι πιο γοητευτικό και ειδυλλιακό από ποτέ φθάνει κανείς μέσα σε λίγη ώρα μέσω του καινούριου οδικού δικτύου πού συνδέει το Γαλατά με την Επίδαυρο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά.
  • Επίδαυρο: Στην Επίδαυρο μπορείτε να πάτε εύκολα μέσα σε 30 λεπτά ακολουθώντας το νέο Παραλιακό Δρόμο Γαλατά – Επιδαύρου. Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση στο εξαιρετικής ακουστικής θέατρο το γνωστότερο και καλύτερα διατηρημένο θέατρο της αρχαιότητας
  • Μέθανα: Χτισμένα σε χερσόνησο της Πελοποννήσου, είναι από τα παλαιότερα θέρετρα του Σαρωνικού. Εδώ υπάρχουν θερμές πηγές κατά μήκος της ΝΑ παραλίας της χερσονήσου- και όμορφες παραλίες με καθαρή θάλασσα. Από την αρχαιότητα ήταν φημισμένα για τις ιαματικές πηγές, οι οποίες οφείλονται σε ηφαιστειακά φαινόμενα. Στα Μέθανα θα φτάσετε μετά από περίπου 1 ώρα.
  • Ερμιόνη-Πόρτο Xέλι: Από τον Γαλατά ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, μετά το Μετόχι, φθάνετε στην Ερμιόνη σε 1 ώρα. Συνεχίζοντας μετά από 20 λεπτά φτάνεται στην Κόστα που είναι απέναντι από τις Σπέτσες και συνεχίζοντας τη διαδρομή φθάνετε και στο Πόρτο Χέλι σε 10 λεπτά από την Κόστα